Fotografisk workshop med Ronny Østnes 11-14 oktober

Ronny Østnes ønsker deg velkommen til en spennende og annerledes workshophelg i Longyearbyen. Gjennom en svært innholdsrik langhelg vil han lære deg hvordan du utvikler ditt eget bildespråk og hvordan du kan få fotografhobbyen til å bli noe personlig og betydningsfullt for deg selv. Gjennom disse dagene blir det bildegjennomgang av gruppens medbrakte materiale. Vi skal ut sammen og fotografere, og du vil lære teknikkene som får bildene dine til å kommunisere. Dette gjennom oppgaveløsning. Senere går vi gjennom bildene sammen og gruppen vil lære enda mer om komposisjon og visuell kommunikasjon. Ronny’s undervisningsteknikk handler om å gi deg egne historier og tanker bak store prosjekter han har arbeidet med, for å så koble dette med dine interesser og ditt liv, slik at du sitter igjen med lyst til å gjøre originale ting med mening for deg selv. Det blir bildegjennomgang av mine og gruppens arbeider samt eksempler fra andre fotografer. Du vil oppleve en langhelg smekkfull av dynamikk og kunnskap blandet inn i en uhøytidelig stil. Vi satser på en sosial helg med felles lunsj for de som vil, og det blir tett med foredrag og praktisk undervisning. Ronny lover deg at denne workshopen vil du aldri glemme!

Ronnys bakgrunn er utdanning som fotograf med Mesterbrev. Laget fem bøker, over 50 utstillinger, arbeidet med en rekke store prosjekter som med Stortinget, Operaen i Oslo, Wall Street i New York, Tango i Buenos Aires, Swan Lake i Operaen i Praha, og stilt ut blant annet på Nationaltheatret, Oslo Rådhus, Stortinget, Nordic Light i Kristiansund, og i New York. Han har undervist over 2000 voksne og barn i fotografi gjennom 20 år.

Program for kurset er:

Torsdag og fredag 11&12/10  kl. 17:30 – ca. 20:00: Foredrag på klubben, ut å fotografere og bildegjennomgang
Lørdag 13/10 kl 09:00-17:00: Foredrag på klubben, ut å fotografere og bildegjennomgang
Søndag 14/10 kl. 10:00-13:00: Foredrag på klubben, ut å fotografere og bildegjennomgang

Enkel lunsj inkl. på lørdag og søndag.

Egenandelen er på kr. 500.

Meld dere på ved å sende en epost til post@foto78.no og merk eposten «Fotografisk workshop med Ronny Østnes». Bindene påmelding.

Velkommen!!