Velkommen til fotoforedragene kamerakuren og kontemplativ fotografering v/ Kairos workshops

Bak navnet Kairos Workshops står ildsjelene Tone Solholm og Torkil Færø. Til sammen har de arrangert over 40 fotoworkshops i inn- og utland. I tillegg har de laget to egne fotokunstbøker og to workshopbøker for deg som ønsker å lære i eget tempo, uten å ta seg fri fra jobb eller tømme lommeboken. Vi har invitert dem til å gi oss noen tips som kan hjelpe oss til å ta bedre bilder.

Foredrag 1: Torkil Færø: Kamerakuren
Torkil jobber både som lege og fotograf. Gjennom arbeidet med bilder og pasienter har han erfart at det er de samme metodene vi kan bruke for å bli bedre. I hansforedrag vil du få tips om tankegang og handlemåter som vil gi deg bedre bilder oget bedre liv. Spesielt går dette på hvordan vi kan bruke motstand, frustrasjoner og vanskeligheter til noe konstruktivt.

Foredrag 2: Tone Solholm: Kontemplativ fotografering
Ved å fotografere kontemplativt oppdager og utforsker du den ytre verden og ditt indre landskap samtidig. Bli kjent med en side ved fotografering som ofte er oversett, men som rommer frigjøring fra inngrodde vaner og forventninger. Få innblikk i en tilnærming til det å fotografere som går utover å fange det avgjørende øyeblikket. Det starter med deg og hvordan du velger å møte omgivelsene. Svalbard er et ypperlig sted å begynne.

For de som ønsker å bestille noen av workshops bøkene, kan dere gjøre det i samme skjema som påmelding under.

Sted og tid: Kunst- og håndverkssenteret i Nybyen onsdag 18. april kl. 18.00. Velkommen!

For mer informasjon om foredragsholderne eller bøkene, sjekk www.kairosworkshops.com

[Form id=”32″]

Kairos workshops invitasjon til foredrag i Longyearbyen