Medlemskveld og workshop i komposisjon 15 mars kl. 18.00

Velkommen til medlemskveld med presentasjon av styret og komiteene og planene for våren, med en påfølgende workshop i komposisjon.

Hva er det som gjør et fotografi bedre enn et annet? Det er ofte ikke teknikken som er brukt, men hvordan bildet er satt sammen. Hva er en komposisjon av et bilde? Kan man lære seg å komponerer et bilde? Er komposisjon egentlig bare smak og behag? Fotoklubben arrangerer en workshop om hvordan man kan tenke litt lengre før man trykker på utløseren. Det kommer ikke til å handle så mye om fotografiske teknikker, men mer om hvordan vi kan bestemme oss for hvilket stemning man ønsker å få fram. Et og samme motiv kan komponeres med mer eller mindre harmoni eller spenninger. Hvilke regler bør vi følge, og når bør vi bryte dem. Workshopen passer for nybegynnere og andre som tar mange bilder uten å tenke så mye på hva de vil uttrykke.

 

Foredragsholder: Børge Damsgård