Bidra med bilder til Arctic Chamber Music Festival 2018

Longyearbyen fotoklubb er invitert til å bidra med bilder til Nordnorsk Opera og Symfoniorkester sin kammermusikkfestival, Artich Chamber Music Festival. Festivalen arrangeres i tidsrommet 15-18 februar, på forskjellige lokasjoner i Longyearbyen. Bildene vi bidrar med blir vist under konserten i gruve 3.  Bildene skal stemme overens med Shostakovich: Chamber Symphony, Op. 110a – Strauss: Metamorphose….
De fem satsene finner dere her. Mer informasjon om festivalen finner dere både på festivalens hjemmeside her og på festivalens Facebook side her (lik og del den gjerne:-))
Det vil bli vist et bilde pr. sats, samt at det vil bli spilt to kortere stykker som de ønsker et bilde til hver. NOSO ønsker å få sendt inn 10-12 bilder innen søndag 21.1.2018. En kommite vil velge ut 12 bilder fra de vi får inn. Send dette via filemail (se oppskrift under) innen fredag 19.1.2018. Belønningen er publisering av ditt bilde under festivalen. Det er ikke nødvendigvis meningen at dere skal ut å ta nye bilder, men finn gjerne noe i deres egne arkiver. Alle medlemmer ønskes velkommen til å levere inn bilder.
Filemail fremgangsmåte.
1.       Gå til www.filemail.com
2.       Logg inn på siden ved å trykke på Logg inn linken oppe til høyre på siden
a.       Brukernavn: post@foto78.no
b.      Passord: Svalbard78
3.       I Til-feltet skriver du: post@foto78.no
4.       I Meldingsfeltet skriver du ditt navn og bildets «tittel».
5.       Trykk på Velg Filer knappen og velg de aktuelle filene (filnavnet SKAL inneholde ditt navn+gjerne tittel (husk at du må lage riktig filnavn FØR du laster opp)).
6.       Trykk Send og vent på at filene lastes opp.
Lykke til.