Velkommen til Longyearbyen fotoklubbs årlige fototur til Pyramiden den 17-18 juni.


Velkommen til Longyearbyen fotoklubbs årlige fototur til Pyramiden fra lørdage den 17 juni til søndag den 18 juni.

Vi reiser med Henningsen transport på lørdag morgen kl. 09:00, lunsj om bord blir servert ved Nordenskioldbreen. Vi ankommer Pyramiden kl. 14:00. I pyramiden  vil en guide vise oss rundt i de forlatte bygningen og gir oss innsikt i historien. Fotoklubben sørger for at noen tar med egen rifle, slik at vi også kan gå tur utenom bebyggelse. Middag og overnatting blir på hotellet i Pyramiden. Avreise tilbake til Longyearbyen er dagen etter, søndag 18 juni, kl. 15.30, med ankomst i Longyearbyen kl. 19.30. På vei tilbake kjører vi innom Skansebukta og får høre historien om Svenskehuset.

 

I forbindelse med denne turen vil det fra fotoklubbens side bli fokus på macro fotografering. Dette betyr ikke at dere ikke kan ta andre type bilder også. Vi hadde et foredrag om macro fotografering den 18. mai, det vil bli arrangert en workshop med samme tema før turen til Pyramiden. Vi tar med prosjektor og datamaskin slik at vi på kvelden kan se på makro bildene vi har tatt og diskutere de.

 

Pris for turen:

Transport 960

Guide 150 (ta med kontanter)

Overnatting enkelt/dobbelt rom

Vanlig rom m/dusj 1000/1200

Luksusrom sover 3 stk. 1500

Sovjet style 800/1000

Alle gjør opp for seg selv på båten og på hotellet. Måltider kommer itillegg. Alle kan bestille enkeltrom, men de som avtaler seg imellom å deler, fyller dette inn på påmeldingsskjema. Husk å spesifiser om det er dobbelt eller enkeltrom du vil ha.

 

Påmeldingsfrist fredag 2. juni. For påmelding, fyll inn skjemaet under.

[Form id=”16″]