Pop-up workshop i mørketidsfotografering for nybegynnere (FULLT)

Kurset er fullt!

Dato: Onsdag 18. januar 2017
Tid: 19:00-21:00
Sted: Fotoklubbens lokaler i Kunst og Håndverksenteret
Nivå: Nybegynner
For: Longyearbyen fotoklubbens medlemmer, max 15 stk. første til mølla.
Påmelding: post@foto78.com mer eposten “påmelding Pop-up workshop i mørketidsfotografering for nybegynnere”

Kjøreplan:
19:00 – 19:45: Kamerainnstillinger og utstyr. Utfordringer og muligheter
19:45-20:30: Utendørs praktisk fotografering
20:30- 21:00: Gjennomgang av resultater i plenum

Hensikten med workshopen er vi sammen utforsker noen av de mulighetene vi har for fotografering i mørketiden. Nivået er tilrettelagt for nybegynner, og vi bruker tiden til praktisk fotografering og vurdering av resultatet. Det tekniske begrenser vi til det mest nødvendige.Etter gjennomført fotografering presenterer hver deltager to bilder i plenum hvor hensikten er å fortelle hvorfor du valgte å ta bildet, og hva du tenker om resultatet. De andre deltagerne gir deg en rask tilbakemelding. Det er mye læring i å få egne bilder presentert og vurdert på denne måten.

Nødvendig utstyr:
Kamera med mulighet for manuelle innstillinger. Du må selv kunne betjene de ulike innstillingene for blender, lukker og ISO under utendørs fotografering. Husk oppladet batteri! Ta evt med reservebatteri om du har det. Stativ eller annet som gjør at kameraet kan stå stødig under lange eksponeringer. Varme klær og lommelykt / hodelykt slik at du kan betjene kameraet i mørket.

Instruktør Jarle Røssland