Utstillinger

To ganger i året har Longyearbyen fotoklubb salgsutstilling på kunst- og håndtverkssentret. Utstillingene åpner henholdvis under solfest uken (mars) og under kunstpausen(november) hvert år. Inneværende utstilling har tema «Monocrome».

Neste utstilling blir under «Solfesten» og har åpning 3 mars kl. 18:00. Under følger informasjon til medlemmene:

Vår kommende fotoutstilling er «Solfesten» og tema for denne utstillingen er «postkort fra Svalbard».  Utstillingsåpningen er søndag 3. mar kl. 18:00 på Galleriet i Nybyen.
Innsendelsesfrist mandag 18 februar, 2359.
 
Planlagt innrammingskveld 21 februar. Da må alle som skal ha med bilder møte! Klubben har rammer og dere vil få opplæring.
Bildene blir denne gang printet på Epson Luster. Bildestørrelse 30×40 cm stående eller liggende. Dersom du sender inn bilde uten at du har kuttet bilde til dette formatet, forbeholder dem som printer, retten til å velge utsnitt med mindre du gir instrukser.
Utstillingskomitéen henger opp bildene, men vi trenger flere hender, så meld dere til Eva på 91868048.
1.    Alle medlemmer får stille ut 1-ett bilde hver, som rammes inn og som dekkes av klubben. Til dette bilde, lages det en kopi, som ikke er innrammet.  Dette bilde ligger i galleriet og blir brukt, hvis det utstilte bilde blir solgt. Hvis det blir plass, kan det bli mulighet til å stille ut flere enn 1-ett bilde. Utstilt bilde nr.2, betales i så fall av medlem, inklusiv for ekstra blindramme og ekstra kopi til bilde nr.2. Dette koster kr. 300,-.
2.    Bilder som sendes inn skal være i høy oppløsning. Filformatet skal være i jpeg. Husk å endre filnavnet før du sender det.
De som ønsker å bidra med bilder til denne utstillingen må sende inn sine bidrag senest den 18 februar på følgende måte:
1.       Gå til www.filemail.com
2.       Logg inn på siden ved å trykke på Logg inn linken oppe til høyre på siden
a.       Brukernavn står i eposten dere fikk fra fotokubben
b.      Passordet står i eposten dere fikk fra fotoklubben.
3.       I Til-feltet skriver du: eva@grondal.com
4.       I Meldingsfeltet skriver du ditt navn og bildets «tittel».
5.       Trykk på Velg Filer knappen og velg de aktuelle filene (filnavnet SKAL inneholde ditt navn+gjerne tittel (husk at du må lage riktig filnavn FØR du laster opp)).
6.       Trykk Send og vent på at filene lastes opp.
7.       Ved salg av bilde får fotografen melding fra Galleriet pr mail.
Husk at dette er en salgsutstilling og alle som har bilder i utstillingen er forpliktet til å holde utstillingen fin ved snarest mulig etter salg å sørge for å henge opp et nytt bilde. De som selger et bilde, får salgssummen, minus 20 % provisjon(galleriet sin provisjon). Dersom du er forhindret så spør noen andre medlemmer om hjelp. Dersom ditt bilde ikke er erstattet innen rimelig tid, vil utstillingsansvarlige komplettere med et annet bilde. Vi har en forpliktelse overfor galleriet å sørge for at utstillingen ser skikkelig ut.
Vi håper på mange flotte bilder til utstillingen!

 

Share