Om klubben

Longyearbyen fotoklubb er en aktiv fotoklubb for både nybegynnere og mer erfarne fotografer. Klubben disponerer egne lokaler i 2. etasjer på Kunst-og håndtverkssenteret i Nybyen, hvor vi har jevnlige medlemsmøter, printekvelder og fotokurs og workshops. For oversikt over aktiviteter, se her.

Klubben produserer en salgskalender hvert år. Vi har mange utsalgssteder for denne i Longyearbyen og den selges også i Ny Ålesund. Alle medlemmene får tilbud om å levere fotobidrag til denne. De medlemmene som får sine bilder med i kalenderen, mottar 15 gratis kalendere. Mer info om kalenderen finner du her.

Klubben har en permanent salgsutstilling på Kunst- og håndtverkssenteret i Longyearbyen, denne rullerer 2 ganger i året. Utstillingen er veldig populær blant turister og fastboende.

Klubben har per i dag ca. 75 medlemmer – Nye medlemmer er alltid velkommen. Se her for informasjon om hvordan man blir medlem. Oversikt over medlemsfordeler finner du her.